Κατασκευάζουμε προϊόντα από χυτή, ελαστομερή πολυουρεθάνη για Αγροτικές Βιομηχανίες

case ih cotton harvester
Europarts - αγροτικά προϊόντα

Από το 1992 βρισκόμαστε στο χώρο της παραγωγής ανταλλακτικών από ελαστομερή πολυουρεθάνη για John Deere και Case IH βαμβακοσυλλεκτικές μηχανές.

Εξειδικευόμαστε στη παραγωγή Doffer και Βούρτσες υψηλής ποιότητας και αντοχής που ανταπεξέρχονται και στις πιο δύσκολες συνθήκες συλλογής.

Τα προϊόντα μας είναι γνωστά τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και στη διεθνή, όπου έχουμε αναπτύξει δεσμούς συνεργασίας με μεγάλους οίκους.

Ντόφερ για John Deere και Case IH Βαμβακοσυλλεκτικές μηχανές

Κατασκευάζουμε εξαιρετικής ποιότητας Ντόφερ για John Deere και Case IH βαμβακοσυλλεκτικές μηχανές. Τα συγκεκριμένα προϊόντα με το σηματάκι EP έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των dealers και των αγροτών που τα εμπιστεύονται από το 1992.

Τα παραδοσιακά μαύρα ντόφερ μολύνουν το βαμβάκι διότι κατά τη διάρκεια της συλλογής το ελαστικό, από το οποίο είναι φτιαγμένο, ξεφτίζει και μπλέκεται με τις ίνες του βαμβακιού, παραμένοντας ακόμη και μετά την ύφανση!

Τα Doffer μας είναι κατασκευασμένα από πολυουρεθάνη εξασφαλίζοντας καθαρότερη συλλογή και μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας, επιδεικνύοντας αντοχή στην τριβή, σύμφωνα με το πρότυπο DIN 53516, μέχρι και 18 mm3!

doffer για John Deere βαμβακοσυλλεκτική μηχανήDoffer για John Deere βαμβακοσυλλεκτική
doffers πολυουρεθάνης - europartsDoffers για Case IH βαμβακοσυλλεκτικές
doffer για Case IH 1822 / 1844 βαμβακοσυλλεκτικήDoffer για Case IH 1822 / 1844 βαμβακοσυλλεκτική
doffer για Case IH βαμβακοσυλλεκτικήDoffer για Case IH βαμβακοσυλλεκτική
Asymmetrical Doffer - Europarts
Βούρτσες για John Deere βαμβακοσυλλεκτική μηχανή

Βούρτσες για John Deere και Case IH βαμβακοσυλλεκτικές μηχανές

Εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής βούρτσες κατασκευασμένες με τελευταίας αιχμής μηχανήματα και προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες για να ανταποκρίνονται στις δύσκολες απαιτήσεις κάθε συλλογής.

Βούρτσες για Case IH βαμβακοσυλλεκτικήΒούρτσες για Case IH βαμβακοσυλλεκτική
Βούρτσες για John Deere βαμβακοσυλλεκτικήΒούρτσες για John Deere βαμβακοσυλλεκτική

Next Generation Πατενταρισμένο Doffer για in-line John Deere βαμβακοσυλλεκτικές μηχανές

Το Asymmetrical Doffer είναι το Ντόφερ νέας γενιάς για τις in-line John Deere βαμβακοσυλλεκτικές μηχανές με δεξιόστροφα αδράχτια. Το καινούργιο πατενταρισμένο design του εξαρτήματος επεκτείνει την διάρκεια ζωής τους σε δύσκολες συνθήκες συλλογής.

Το Asymmetrical Ντόφερ δουλεύει σε υψηλότερες θερμοκρασίες συλλογής αποφεύγοντας το λιώσιμο και το στρογγύλεμα των δοντιών του ανταλλακτικού. Προσφέρει πιο αποτελεσματική συλλογή, μειώνοντας τους κραδασμούς στην βαμβακοσυλλεκτική και αυξάνοντας το στρέμματα συλλογής.

Είναι πατενταρισμένο στην Αμερική, στην Κίνα και στην Ελλάδα και οι φαρμαδόροι στην Αμερική ήδη το προτιμούν καθώς τους προσφέρει ξέγνοιαστη συλλογή.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε το www.asymmetricaldoffer.com

Asymmetrical doffer - europartsAsymmetrical doffer για John Deere Βαμβακοσυλλεκτική
Asymmetrical doffer parckaging
Asymmetrical doffer - europarts

Asymmetrical Doffer & Doffers for cotton pickers

Δείτε το βίντεο της έκθεσης

Παραγωγική διαδικασία

Έχουμε μια ολοκληρωμένη γραμμή παραγωγής με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ξεκινώντας από την χύτευση έως την παραγωγή του τελικού προϊόντος.
01

Χύτευση

02

Αλουμίνιο

03

Τελικό Προϊόν

Αγροτικά / Βαμβακοσυλλεκτικές μηχανές